МАРС Армор
MARS Armor - Последние события

События

MARS Armor - Последние события

Eurosatory Париж 2018

Иновациите в сърцето на Марс Армор и във фокуса на Eurosatory 2018

Париж, Франция

Традиционно и тази година Марс Армор участва със свой щанд на международното изложение за отбрана Eurosatory, което се проведе между 11 и 15 юни 2018 г. в Париж.

С 1802 изложители от 63 държави и 57 056 посетители с професионален интерес, Eurosatory безапелационно се утвърди като водещо международно изложение за сухопътна и въздушна отбрана и сигурност. Тазгодишното издание се отличи с промяна в нивото на посетителите в сравнение с предишните изложения, с голямото разнообразие на техните националности и големия процент посетители с професионален интерес.

Главна тема на 26-тото издание на Eurosatory бяха иновациите. Предизвикателствата стоящи пред Сферата на Отбраната и Сигурността карат производителите да мислят с няколко хода напред, и да предлагат адекватни и прогресивни решения.

Нашите актуални модели балистични жилетки са разработени според нуждите и изискванията на крайния потребител: увеличени защитни площи, ергономични и удобни за носене, съчетани с балистични системи с оптимално ниско тегло. Сред нашите популярни дизайни са предлаганите на военните и специалните части кериъри за плочи, с увеличено покритие, благодарение на интегрирани системи от гъвкави балистични панели и бронеплочи. Те предоставят максимално ниво на защита и оптимална свобода на движенията.

За нас от Марс Армор бе удоволствие да посрещнем всички заинтересовани посетители на нашия щанд. Сред тях сме уверени, че открихме нови партньори и агенти, имахме срещи с производители на суровини за нашите продукти, експерти закупчици за военни и полицейски части, както и ВИП делегации. Всички те успяха да разгледат представените на щанда ни мостри, част от продуктовата ни гама: разнообразни по предназначение и дизайн балистични жилетки, бронеплочи, голям сглобяем балистичен щит, както и балистични каски от новата ни продуктова линия. Изложени бяха няколко каски с различни цветове, представящи най-търсените ни модели – PASGT, MICH и ACH, окомплектовани с различни конфигурации от системи за окачване и за задържане, представящи опциите за производство.

 

DSA Малайзия 2018

През април 2018 г. МАРС Армор за втори път участва в международното изложение за отбрана DSA в Куала Лумпур. 16-тото издание на Defence Services Asia (DSA) се проведе от 16ти до 19ти април в нов и модерен изложбен център – MITEC. На зашеметяващите 43 000 кв.м площ, над 1500 компании от 60 държави представиха продуктите и услугите си.
Нашите средства за балистична защита се радваха на засилен интерес. Сред представените на щанда на нашите партньори Inversys Corporation бяха разработени през 2018 подобрени модели бронежилетки, също така и модифициран плейт кериър МАРС, няколко модела популярни полицейски и тактически бронежилетки; PASGT каска от новата продуктова линия за бойни каски с балистична защита на МАРС Армор.
Щандът бе посетен от малайзийският Министър на Отбраната, както и от няколко официални делегации. Благодарим на посетителите на DSA 2018 за интереса им към нашите средства за балистична защита!