МАРС Армор
События

Eurosatory Париж 2018

Иновациите в сърцето на Марс Армор и във фокуса на Eurosatory 2018

Париж, Франция

Традиционно и тази година Марс Армор участва със свой щанд на международното изложение за отбрана Eurosatory, което се проведе между 11 и 15 юни 2018 г. в Париж.

С 1802 изложители от 63 държави и 57 056 посетители с професионален интерес, Eurosatory безапелационно се утвърди като водещо международно изложение за сухопътна и въздушна отбрана и сигурност. Тазгодишното издание се отличи с промяна в нивото на посетителите в сравнение с предишните изложения, с голямото разнообразие на техните националности и големия процент посетители с професионален интерес.

Главна тема на 26-тото издание на Eurosatory бяха иновациите. Предизвикателствата стоящи пред Сферата на Отбраната и Сигурността карат производителите да мислят с няколко хода напред, и да предлагат адекватни и прогресивни решения.

Нашите актуални модели балистични жилетки са разработени според нуждите и изискванията на крайния потребител: увеличени защитни площи, ергономични и удобни за носене, съчетани с балистични системи с оптимално ниско тегло. Сред нашите популярни дизайни са предлаганите на военните и специалните части кериъри за плочи, с увеличено покритие, благодарение на интегрирани системи от гъвкави балистични панели и бронеплочи. Те предоставят максимално ниво на защита и оптимална свобода на движенията.

За нас от Марс Армор бе удоволствие да посрещнем всички заинтересовани посетители на нашия щанд. Сред тях сме уверени, че открихме нови партньори и агенти, имахме срещи с производители на суровини за нашите продукти, експерти закупчици за военни и полицейски части, както и ВИП делегации. Всички те успяха да разгледат представените на щанда ни мостри, част от продуктовата ни гама: разнообразни по предназначение и дизайн балистични жилетки, бронеплочи, голям сглобяем балистичен щит, както и балистични каски от новата ни продуктова линия. Изложени бяха няколко каски с различни цветове, представящи най-търсените ни модели – PASGT, MICH и ACH, окомплектовани с различни конфигурации от системи за окачване и за задържане, представящи опциите за производство.